ÖĞRENCİLER SANATLA BULUŞTU

Gazipaşa’da bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu kapsamında çocuklar ve gençler sanatla buluştu.

GÜNDEM 28.10.2022 09:52:00 0
ÖĞRENCİLER SANATLA BULUŞTU

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu devam ediyor. Gazipaşa’da 20 Ekim’de başlayan sempozyum,  Gazipaşa Öğretmenevi’nde resim ve heykel çalışmalarıyla devam ediyor.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gazipaşa Belediyesi, çocukların sanatla daha yakından ilgilenebilmesi için dün saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda sempozyum kapsamında Çocuk Festivali düzenledi. Çok sayıda okuldan yüzlerce öğrencinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çocukların el izinin ve hayal dünyalarının ürünü olan çalışmaların birleşiminden oluşan resimler yapıldı. 

“HEPİMİZ ÇOK EĞLENDİK”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, etkinlikle çocuklara sanat sevgisinin aşılanmasının hedeflendiğini vurguladı. Başkan Yılmaz,” 6.Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu kapsamında düzenlenen Geleneksel Çocuk Festivali etkinliğinde büyük tuvale çocuklarımızla birlikte bir fırça da biz attık. Ustalar ve çocuklarımızın buluştuğu rengarenk festivalde hepimiz çok eğlendik. Etkinliğe katılan tüm çocuklarımızın her zaman sanatla iç içe olmalarını diliyorum” dedi.

Etkinliğe katılan ve usta sanatçılarla birlikte resim yapma fırsatı bulan öğrenciler, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve sanatçılara teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLER SANATLA BULUŞTU