Tarih: 31.12.2022 12:16

OGM 131 İŞÇİ ALACAK

Facebook Twitter Linked-in

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, bünyesinde kimya laboratuvarı teknisyeni, matbaa teknisyeni aşçı, otomotiv elektrikçisi, motor imalat bakım ve onarım işçisi, otomotiv şasi ve iskelet işçisi, kaynakçı ve işletme elektronik bakımcısı olarak istihdam etmek üzere geçici 131 işçi alacak. Alıma ilişkin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023 olarak açıklandı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Kimya Laboratuvar Teknisyeni pozisyonunda 19, Matbaa Teknisyeni pozisyonunda 2, Aşçı pozisyonunda 84, Otomotiv Elektrikçisi pozisyonunda 3, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi pozisyonunda 4, Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi pozisyonunda 10, Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) pozisyonunda 1, İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 8 olmak üzere toplamda 131 Geçici İşçi alımı yapılacaktır.

Açık iş ilanları 02-06.01.2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir” ifadeleri kullanıldı. Yapılacak alıma ilişkin duyuru ve şartlara www.ogm.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —