Tarih: 09.01.2023 11:27

OĞLUYLA TARTIŞAN ÖĞRENCİYE TOKAT ATTI

Facebook Twitter Linked-in

O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayı duyan diğer öğrencinin velisi, oğluna tokat atan veliden şikayetçi oldu. 

Olay, cumartesi günü ilçede faaliyet gösteren İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk ve Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, okulda öğrenim gören ve tatil günü okul bahçesinde top oynayan E.B. ve M.E. isimli öğrenciler arasında, faul nedeniyle arbede yaşandı. Oyunu bırakıp babasının iş yerine giden M.E. isimli öğrenci, okulda yaşadıklarını babası G.E.’ye anlattı. Sinirlenen G.E. isimli öğrenci velisi, çocuğuyla bilirlikte okula geldi. M.E.’nin gösterdiği E.B.’yi okul kapısına çağıran G.E., çocukla belli bir süre sohbet edip, ensesine tokat attı. Çocukla konuşmasına devam eden G.E., bir süre sonra çocuğuyla birlikte okuldan ayrıldı. Yaşanan olay, okulun yanında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

“SONUNA KADAR DAVACIYIM”

E.B. isimli öğrenci de yaşadıklarını babası Bilal Bilgin’e anlattı. Duydukları karşısında şaşıran baba Bilgin, okulun bulunduğu bölgeye gidip, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini izledi. G.E.’nin çocuğuna tokat attığını gören Bilal Bİlgin, soluğu karakolda aldı. G.E.’den şikayetçi olan Bilal Bilgin, “Oğlumun darp edildiğini öğrenip, Gazipaşa merkeze geldim. Okul çevresinde yaptığım kamera araştırması sonucunda oğlumu birisinin darp ettiğini tespit ettim ve şikayetçi oldum. Beni en çok üzen konulardan birisi de şahsın, Gazipaşa’nın en köklü esnaflarından biri olması. Ama hiçbir esnafa, hiçbir veliye yakışmayacak hareketler yaptı bu beyefendi. Bunun hakkında sonuna kadar davacıyım” dedi. 

BÖYLE BİR HAK, BÖYLE BİR KANUN VAR MI?

İki çocuk arasında yaşanan tartışmanın top oynarken başladığını iddia eden Bilal Bilgin, “Okulda top oynayan iki çocuk arasında düşme-kalkma münakaşası yaşanmış. Diğer çocuk gidip velisine haber vermiş. Velisi gelmiş benim oğlumu okul önünde darp ediyor. Böyle bir hak, böyle bir kanun var mı bunu ben de bilmiyorum” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —