ÖDÜLLERİNİ ARYA’YA BAĞIŞLADILAR

Gazipaşa’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nde yapılan yarışmalara katılıp para ödülü kazanan yarışmacılar, ödüllerini SMA Tip hastası Arya bebeğe bağışladılar.

GÜNDEM 25.10.2022 10:14:00 0
ÖDÜLLERİNİ ARYA’YA BAĞIŞLADILAR

Gazipaşa’da, Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 8 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası büyüyerek devam ediyor. Arya’nın tedavi ücretinin tamamlanması için düzenlenen kermesler, toplanan bağışlar ve Instagram’dan yapılan canlı yayınlarda toplanan ücretler Arya’ya umut oluyor. Arya’nın yaşaması için elini taşın altına koyan Gazipaşa halkı, Gazipaşa’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nde de Arya’ya büyük destek olmuştu. Festivalde düzenlenen yarışmalara katılıp, derece elde ederek para ödülü kazanan yarışmacılar, ödüllerini SMA Tip hastası Arya bebeğe bağışladılar.

“ARYA BEBEĞE UMUT OLALIM”

Festivalde katıldığı 'En Büyük Avokado Yarışması'nda birinci olan TropikHal sahibi Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, “'En Büyük Avokado Yarışması'nda kazandığımız birincilik ödülümüzü TropikHal ailesi olarak Gazipaşa’mızın gözbebeği SMA Tip 1 hastası Arya bebeğimize bağışladık. Gazipaşa’mız bu konularda çok hassastır. Başka memleketlere benzemez. Yediden yetmişe herkes Arya bebeğimiz için elinden gelenin fazlasını yaparak bir an önce lazım olan paranın vaktinden önce toplanacağından hiç şüphem yoktur. Haydi Gazipaşa’m el ele Arya bebeğe umut olalım…” dedi.

ÖDÜLLERİNİ ARYA’YA BAĞIŞLADILAR

Öte yandan festivalde yarışmaya katılan ve derece elde ederek para ödülü kazanan, Aydemir Güler, Yavuz Çetin, Yusuf Kaplan, Serdar Uğur, Burak Güven, Macar Mahalle Muhtarlığı, Beyrebucak Mahalle Muhtarlığı, Erol Özel, Şevket Kaya, Akın Taşdemir, Mehmet Akay, Alaattin Polat, Safiye Polat, Hakkı Umutoğlu, İbrahim Özalpay, Ali Kerim Kısaarslan, Mehmet Tunç, Eda Er, Nuray Ataoğlu, Esra Akkut, ve Serdar Uğur yarışmadan kazandıkları para ödüllerini Arya’ya bağışladı.

Öte yandan Festival’de stant açan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’de (ALKÜ) stant gelirini arya bebeğe bağışlayacak.


Anahtar Kelimeler: ÖDÜLLERİNİ BAĞIŞLADILAR