Tarih: 07.08.2024 09:51

ODA BAŞKANLARINDAN OĞUZ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da uzun yıllar Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Arıza Giderim Bakım Müdürlüğü bünyesinde AOB Yetkilisi olarak görev yaparken geçtiğimiz günlerde AEDAŞ Gazipaşa Müdürü olarak ataması yapılan Hüseyin Oğuz, yapılan devir teslim töreninin ardından yeni görevine başladı. Oğuz, kendisini tebrik etmek amacıyla ziyaret eden isimleri de makamında ağırlamaya başladı. 


TUNCEL VE YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ile yönetimi de dün AEDAŞ Gazipaşa Müdürü Hüseyin Oğuz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Gazipaşa’ya yapılacak çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Tuncel, Oğuz’a yeni görevinde başarılar diledi.
 

ÇELİK VE YÖNETİMİ DE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Ardından Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve yönetimi de Oğuz’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AEDAŞ Gazipaşa Müdürü Hüseyin Oğuz da AEDAŞ olarak ilçenin hak ve menfaatlerine olacak tüm çalışmaları desteklediklerini söyleyerek Başkan Çelik beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —