Tarih: 18.01.2024 12:22

OCAK AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Müftülüğü’nün 2024 Ocak ayı mutat toplantısı Diyanet Gençlik Merkezi’nde Müftü Fahri Başar’ın başkanlığında yapıldı. Dün saat 14.00’te yapılan toplantı, ilçede görev yapan Kur’an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin-kayyım personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 
MÜFTÜ BAŞAR, GÜNDEME DAİR TALİMATLARI AKTARDI
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra din görevlilerine hitap eden Müftü Başar, gündeme dair talimatları personele duyurdu. Başar, toplantıda Ramazan ayında yapılacak faaliyetler, din hizmetlerinin yürütülmesi, görevlilerin bilgilendirilmesi, cami cemaatinin artmasına yönelik çalışmalar, engelli, hasta ve yaşlıları ziyaret gibi konular hakkında bilgilendirme yaptı.


“MANEVİ REHBERLİK EDİYORUZ” 
Din hizmetlerinde verimliliğin artırılması ve kalitenin yükseltilmesine yönelik ilçe müftülüğünün 2024 Ocak ayı mutat toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Müftü Fahri Başar, “Hizmetlerde birliğin sağlanması, dini konularda görevlilerin bilgilendirilmesi, duyurulması gereken konuların tebliğ edilmesi amacıyla her ay mutat toplantılarımızı sürdürüyoruz. Bugün daha çok Ramazan ayında yapılacak faaliyetler, din hizmetlerinin yürütülmesi, görevlilerin bilgilendirilmesi, cami cemaatinin artmasına yönelik çalışmalar ile çevremizdeki engelli, hasta ve yaşlıları ziyaret konularını anlattım. Bizler bu toplumun manevi rehberleriyiz. Dolayısıyla da bizim bir davamız bir hedefimiz olmalıdır. Bizler de görevimizi yaparken bu bilinçle yapıyoruz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —