NİSAN AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

GAZİPAŞA Müftülüğü 2024 Nisan ayı mutat toplantısı İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın başkanlığında İI Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ile Diyanet Gençlik Merkezi’nde görev yapan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 26.04.2024 10:28:00 0
NİSAN AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğü ’nün 2024 Nisan ayı mutat toplantısı Diyanet Gençlik Merkezi’nde Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın başkanlığında yapıldı. Dün saat 14.00’te yapılan toplantı, İI Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve İI Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz ile ilçede görev yapan Kur’an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin-kayyım personelinin katılımlarıyla gerçekleşti.


MÜFTÜ BAŞAR, GÜNDEME DAİR FAALİYETLERİ AKTARDI
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra din görevlilerine hitap eden Müftü Başar, gündeme dair talimatları personele duyurdu. Başar, toplantıda gündem maddeleri ve yapılacak faaliyetler, din hizmetlerinin yürütülmesi, görevlilerin bilgilendirilmesi, cami cemaatinin artmasına yönelik çalışmalar ile engelli, hasta ve yaşlıları ziyaret gibi konular hakkında bilgilendirme yapıp, önümüzdeki ay içinde yapılacak faaliyetleri de karara bağladı.


DİN GÖREVLİLERİNE TAVSİYELERDE BULUNDU
Müftü Başar’ın ardından konuşan İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ise Din hizmetlerinde verimliliğin artırılması ve kalitenin yükseltilmesine yönelik ilçe müftülüklerinin çalışmalarının sürdüğünü belirterek din görevlilerinin etkin rolüne dikkat çekti. Din görevlilerine çeşitli tavsiye ve önerilerde bulunan Yalçınkaya, aileye, çevreye, camiler ve aidiyet içerisinde kurumlara karşı vefalı olunması gerektiğini vurgulayarak görevlilere çalışmalarında başarılar diledi. 


Toplantı, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27