NEFES KESEN TURNUVA

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen “Küçük Kız ve Küçük Erkek Futsal Turnuvası” tamamlandı.

SPOR 27.12.2022 12:11:00 0
NEFES KESEN TURNUVA

Dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini düzenlenen ödül töreniyle aldı.

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2022-2023 Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Gazipaşalı gençlerde spor bilincini aşılamak hedefiyle düzenlenen spor müsabakalarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Okul Sporları kapsamında 19 Aralık’ta başlayan “Küçük Kız ve Küçük Erkek Futsal Turnuvası” tamamlandı. Toplamda 14 okulun katılımıyla düzenlenen turnuvanın maçları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Kendi kategorisinde şampiyon olmak isteyen takımların büyük mücadele ortaya koyduğu turnuva nefes kesti.  

2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen “Küçük Kız ve Küçük Erkek Futsal Turnuvası”nda dereceye giren takımlar ise şu şekilde;

KÜÇÜK KIZLAR 

1. Karalar Hüseyinli Ortaokulu

2. Burhan Ortaokulu 

3. Atatürk Ortaokulu

KÜÇÜK ERKEKLER

1. Cumhuriyet Ortaokulu

2. Ahmet Tuncer Ortaokulu

3. Atatürk Ortaokulu

Dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini düzenlenen ödül töreniyle aldı. Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Bozdağ katıldı. Dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini Müdür Ateş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bozdağ’ın elinden aldı.

Turnuva hakkında konuşan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “2022/2023 Eğitim öğretim yılı okul sporları küçük kız ve küçük Erkek futsal müsabakaları 19 Aralık Pazartesi günü 14 okul takımımızın katılımı ile başlamıştır. 1 hafta süren yoğun maç temposunun ardından 26 Aralık Pazartesi günü (dün) final maçları ile müsabakalar son buldu. Müsabakalara katılan tüm sporcu öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor dereceye giren okullarımızı tebrik ediyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: NEFES KESEN TURNUVA