NANU BEACH FARK YARATACAK

Gazipaşa’da Selinus Sahilinde faaliyet gösteren Nanu Beach Restaurant, yenilenen konsepti ve yeni işletmecileri Yüksel Bulut ve Cengiz Uğur ile ilçeye yeni bir soluk kazandırdı.

GÜNDEM 31.08.2024 14:36:00 0
NANU BEACH FARK YARATACAK

SELİNUS Sahilinde yenilenen konsepti ile hizmete açılan Nanu Beach Restaurant, turizm ve eğlence sektörüne iddialı bir giriş yaptı. İşletmeciliğini Yüksel Bulut ve Cengiz Uğur’un devraldığı Nanu Beach, yaz boyunca sayısız etkinlik yaparak ünlü isimleri de Gazipaşa halkı ile buluşturdu. 
 

DÜNYA MUTFAĞININ EŞSİZ LEZZETLERİ 
Aynı zamanda yiyecek ve içecek anlamında da iddialı olan mekânda misafirler dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Selinus Sahilinin doğal manzarası eşliğinde tatma şansı yakalıyor. Nanu Beach, bünyesinde bulundurduğu şezlong, çeşitli koltuk ve minderleri de barındırdığı plajı ile de misafirlerin rahat etmesi adına her türlü imkanı sunuyor.
 

HEM EĞLENCE, HEM LEZZET HEM DE ATMOSFERİ İLE CEZBEDİCİ 
Nanu Beach’in hem eğlence, hem lezzet, hem de atmosferi ile gelen misafirleri cezbettiğini dile getiren mekanın ortaklarından Yüksel Bulut, “Amacımız Gazipaşa’da fark yaratıp, kaliteli hizmeti Gazipaşa halkının ayağına getirmekti. Biz bunu yaptığımızı düşünüyoruz. Burası hem beach, hem bistro, hem restoran, hem de bar. İlçeye yeni bir soluk getirdik diyebilirim. Vatandaşlarımızın aileleriyle gelip uzun bir süre vakit geçirebileceği bir mekanda hizmet veriyoruz. Dileyen sahilde dileyen restoran bölümünde vakit geçirebiliyor. Plajımız sabah 9.00’dan gün batımına kadar hizmet vermekte. Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerimizle buluşturma noktasında da oldukça iddialıyız.” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: BEACH YARATACAK