MYO'DAN "DEPREM HAFTASI" SEMİNERİ

MYO

GAZİPAŞA Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Deprem Haftası” seminerine konuşmacı olarak katılan Alanya AKUT Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz, deprem bilgilendirmesi yaptı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu, 1-7 Deprem Haftası kapsamında seminer düzenledi. Düzenlenen seminere Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kahyaoğlu, Yüksekokulun akademik personelleri ve öğrencileri katılım sağladı. Alanya AKUT Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, akademik personellere ve öğrencilere deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı. Yoğun katılım sağlanan “Deprem Haftası” konulu seminer, Müdür Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kahyaoğlu’nun Alanya AKUT Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim etmesi ile son buldu.


Seminer hakkında konuşan Yüksekokulun Müdür Yardımcısı Ömer Yenipazarlı; “1-7 Mart “Deprem Haftası” dolayısı ile düzenlediğimiz seminere olan yoğun ilgi ve katılım bizi onure etti. Seminerimiz sayesinde deprem bilinci oluşmasını sağlayarak farkındalık yarattık. Seminerimize katılarak akademik personellerimizi ve öğrencilerimizi deprem hakkında bilgilendiren Alanya AKUT Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz’a teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: ' "DEPREM HAFTASI" SEMİNERİ