MÜZİK DİNLETİSİ BU AKŞAM

GAZİPAŞA’DA “Sanart Müzik Evi” tarafından bu akşam saat 20.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Salonu’nda ücretsiz müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 11.06.2024 10:16:00 0
MÜZİK DİNLETİSİ BU AKŞAM

Gazipaşa Sanart Müzik Evi tarafından bu akşam Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Salonu’nda müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Gitar orkestrası, bağlama ve piyano dinletilerinin yer alacağı etkinlik, saat 20.30’da başlayacak. 


ÜCRETSİZ OLACAK
Gitar ve Piyano Öğretmeni Melisa Yağmur Sarıtaş ve Bağlama Öğretmeni Yakup Şaşmaz’ın yönetiminde yapılacak müzik şöleni, ücretsiz olarak tüm halka açık gerçekleşecek.
 

MÜZİKSEVERLER DAVET EDİLDİ
“Sanart Müzik Evi” tarafından yapılan açıklamada ise “Etkinlikte, gitar orkestralarının büyüleyici ezgileri, bağlamanın geleneksel tınıları ve piyanonun zarif melodileriyle harmanlanarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunulacak.  Sanat dolu bir akşam geçirmek isteyen herkesi bu özel dinletiye davet ediyoruz. Lütfen, etkinliğin akışını korumak adına küçük çocukların getirilmemesini rica ederiz. Davetiyeler sınırlı sayıda olup, etkinlik ücretsizdir. Ayrıca, Yarın (12 Haziran) Keman ve Piyano Öğretmeni Evrim Özkan’ın yönetiminde gerçekleşecek olan Yaylı Çalgılar Orkestraları’nın sahne alacağı dinletimize de bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MÜZİK DİNLETİSİ AKŞAM