MUZDENİZ PLAJI'NDA YOL VE OTOPARK ÇALIŞMASI

GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Gazipaşalıların yaz aylarında sıklıkla kullandığı Muzdeniz Plajı’nda başlatılan altyapı, yol ve otopark çalışmasında sona gelindi.

GÜNDEM 12.06.2024 10:32:00 0
MUZDENİZ PLAJI

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) işbirliğinde Muzdeniz Plajı’nda altyapı, yol ve otopark çalışması başlatıldı. Gazipaşalı vatandaşların yaz aylarında sıklıkla kullandığı Muzdeniz Plajı’nda yaşanan yol ve otopark sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen belediye ekipleri, plaja çıkan yolda genişletme çalışması gerçekleştirdi. Fidanlık Mevkii 20020 Sokakta kalan bölgedeki iyileştirme ve yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Plajın otopark sorunu da bölgeye yapılacak otoparkla çözüme kavuşturmayı hedefleyen ekiplerin, bölgede başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlaması bekleniyor. 


BAŞKAN YILMAZ BİLGİ VERDİ
Plajda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yılmaz, “Muzdeniz Plajımızın ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Uzun yıllardır ulaşım sorunu yaşanan Muzdeniz sahil yolumuzu, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekiplerimiz iş birliğiyle konforlu ve güvenli bir hale getiriyoruz. Yol genişletme ve alt yapı çalışmalarını tamamladığımız yolumuz, sıcak asfalt serimi ve otopark çalışmalarımızın ardından halkımızın kullanımına açılacak. Gazipaşa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: MUZDENİZ PLAJI' OTOPARK ÇALIŞMASI