Mutluluğa “Evet” dediler

Mutluluğa “Evet” dediler

GAZİPAŞA’NIN tanınmış ailelerinden Kamil Ütkün’ün oğlu Yasir Ütkün, İrem Kaçar ile görkemli bir törenle ile dünya evine girdi. Bürokrasi ve halkın kaynaştığı düğünde Yörük kültürünün motifleri de sergilendi.


Gazipaşa’da; Hülya&Kamil Ütkün’ün oğlu Yasir Ütkün ve Nefise&Harun Kaçar’ın (Merhum) kızı İrem Kaçar, hafta sonunda gerçekleşen düğün töreni ile ömür boyu sürecek birlikteliğe “Evet” dediler. Gazipaşa Kavaklık Kır Bahçesi’nde yapılan muhteşem düğüne, Kaçar ve Ütkün aileleriyle birlikte çiftin yakınları, arkadaşları, Ankara ile çevre il ve ilçelerden bürokratların katılım sağladığı düğüne, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üye ve yöneticileri ile birlikte yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı. Mekana alkışlar eşliğinde girerek romantik bir şarkıda ilk danslarını gerçekleştiren ardından ise eğlence başladı. Bürokrasi ve halkın kaynaştığı düğünde Yörük kültürünün motifleri de sergilendi. Özel kıyafetleriyle sahneye çıkan halk oyunu ekipleri, davetlilerden tam not aldı. Vur patlasın çal oynasın bir eğlencenin yaşandığı renkli düğündeki, bürokrasi, halk ve Yörük kültürünün buluşması görülmeye değerdi. 
Manşet Ailesi olarak, düğünlerinde bölgemiz ve ilçemiz kültürünü tanıtan Kaçar ve Ütkün ailelerine teşekkür eder, genç çifte mutluluk dileriz.>Vildan RENDE

 

 



Anahtar Kelimeler: Mutluluğa “” dediler