MUSİKİ DERNEĞİ'NDEN YIL SONU KONSERİNE DAVET

GAZİPAŞA Musiki Derneği tarafından yıl sonu sezon konseri etkinliği adı altında düzenlenecek olan ‘Pop&Rock Konseri’ne bütün ilçe halkı davet edildi.

GÜNDEM 5.06.2024 11:18:00 0
MUSİKİ DERNEĞİ

Gazipaşa Musiki Derneği, düzenlediği etkinlikler ve konserleri, sezon sonu konseri ile tamamlıyor. Bu kapsamda; Gazipaşa Musiki Derneği tarafından bugün saat 20.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Şef Batuhan Gilik öncülüğünde ‘Pop&Rock Konseri verilecek. Düzenlenecek olan konsere bütün ilçe halkı davet edildi. 


“POP&ROCK KONSERİ İLE SEZON ÇALIŞMALARIMIZI BİTİRİYORUZ”
Gazipaşa Musiki Derneği Şefi Batuhan Gilik; “Gazipaşa Musiki Derneği 6.etkinliği ile sezon konserini pop&rock ile bitiriyoruz. Gazipaşa Musiki Derneği yıl içerisinde ilk etkinliğimizi Belediyenin koordinesinde milenyum pazarında çocuklar ve büyüklerle yaptık. Akabinde kaymakamlığın koordinesinde hazırlanan 100.yıl etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün Sevdiği şarkılar etkinliğini yaptık daha sonrasında Türk Halk müziği etkinliğimizi ve Gazipaşa’da bir ilk olan Arabesk müzik etkinliğini yaptık. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuk koromuzla derneğimizce belirlenen eğitimde ihtiyacı olan öğrencilerimize katkıda bulunduk ve Pop&Rock müzik etkinliğimizle sezon çalışmalarımızı bitiriyoruz. Bütün bu etkinliklerde, koroda emeği geçen tüm üyelerimize ve birlik ve beraberliğimizi sağlayan Dernek Başkanımız İpek Orçan’a, yönetimdeki arkadaşlara böyle bir oluşumda olabildiğim için kendime ve her etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan tüm Gazipaşa halkına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: MUSİKİ DERNEĞİ' KONSERİNE DAVET