MUSİKİ DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM KONSER

GAZİPAŞA Musiki Derneği tarafından düzenlenen ‘Pop&Rock Konseri’ne ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 7.06.2024 12:48:00 0
MUSİKİ DERNEĞİ

Gazipaşa Musiki Derneği’nce geçtiğimiz gün saat 20.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Şef Batuhan Gilik öncülüğünde düzenlenen ‘Pop&Rock Konseri’, salonda bulunan dinleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Koroyu yöneten Şef Batuhan Gilik ve Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İpek Orçan, konsere katılım sağlayarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Gazipaşa Musiki Derneği’nin önceki başkanı İsmet Özalp, Şef Batuhan Gilik’e plaket takdim ederek dernek ve koro için gösterdiği çabalar ile başarılardan dolayı tebrik edip, başarılarının devamını diledi. 


İŞTE GECENİN SOLİSTLERİ
‘Pop&Rock Konseri’nde seslendirdikleri eserlerle dinleyicileri büyüleyen solistler, geceye iz bıraktılar. Eserleri seslendiren yerli solistlerin isimleri ise şu şekilde; Şef Batuhan Gilik, Melek Selda Akgün, Önder Doyuran, Sude Algür Oğuz, Duygu Uygun, Seda Erdoğan Eren, Mustafa Batuhan İbiş, Duygu Görücü Güneş, Göznur Tuncer, Habibe Güler Hınçal, Emine Çalışkan Akyıldız, Eylem Değirmenci, Özge Şahinli, Esra Çetiner, Yasemin Erdal, Refik Erdal, Önder Akça, İkbal Şahiner Coşkun. 


“SEZONUMUZU POP&ROC KONSERİ İLE TAMAMLADIK”
Konsere katılanlara teşekkür eden Gazipaşa Musiki Derneği Şefi Batuhan Gilik; “Gazipaşa Musiki Derneği 6.etkinliği ile sezonumuzu Pop&Roc Konseri ile tamamladık. Yıl boyunca çeşitli etkinliklerle çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Yıl sonu etkinliği olarak da Pop&Rock Konseri düzenledik. Dernek Başkanımız İpek Orçan’a, yönetimde bulunan arkadaşlarımıza ve konserimize yoğun katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. >Aysel YILDIZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: MUSİKİ DERNEĞİ' MUHTEŞEM KONSER