MUSİKİ DERNEĞİ'NDEN ÇOCUK KOROSU'NA DAVET

MUSİKİ DERNEĞİ

GAZİPAŞA Musiki Derneği bünyesinde oluşturulan Çocuk Korosu, bugün akşam saat 20.00’da ABB Gazipaşa Kültür Merkezi’nde konser verecek. İlçe halkı düzenlenecek olan müzik etkinliğine davet edildi.

Gazipaşa’da Musiki Derneği bünyesinde 2023 yılının kasım ayında oluşturulan 30 kişilik çocuk korosu, bugün akşam saat 20.00’da Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gazipaşa Kültür Merkezi’nde Batuhan Gilik’in şefliğinde konser verecek. Çocuk korosunun yanında, enstrüman eğitimi alan ve yeteneklerini sergileyecek olan çocuklar ile Halk Eğitim Merkezi Çocuk Folklor ekibi de Peri Taşlı yönetiminde müzik etkinliği gösterisi sunacak. Gazipaşa Musiki Derneği, etkinlikte toplanan geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlayacak. Müzik etkinliğine başta çocuklar olmak üzere bütün ilçe halkını davet edildi. 


“KONSER GELİRİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLANACAK”
Çocuk korosu hakkında konuşan Şef Batuhan Gilik; “2023 yılının kasım ayında başlayan 30 kişilik çocuk koromuzun ilk konserini şefliğini benim yaptığım ve belediyemizin koordinesinde olan milenyum pazarında verdik. Yılsonu konserimizi 3 Mayıs’ta vereceğiz. Tüm çocuklarımızı ve izlemek isteyen yetişkinlerimizi konserimize bekliyoruz. Çocuk koromuzla birlikte; enstrüman eğitimi alan ve yeteneklerini sergileyecek olan çocuklarımız ve Peri Taşlı yönetiminde Halk Eğitim Merkezi Çocuk Folklor ekibi bizlerle birlikte olacak. Konserimizin geliri ise ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanacak. Katkısı olan herkese teşekkür ederek tekrardan bütün ilçe halkımızı konserimize davet ediyorum.” dedi. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: MUSİKİ DERNEĞİ' ÇOCUK KOROSU' DAVET