MUSA EROĞLU KONSERİ BU AKŞAM

TÜRK Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu, SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla bu akşam saat 20.00’de Gazipaşa’da konser verecek.

GÜNDEM 17.02.2024 09:44:00 0
MUSA EROĞLU KONSERİ BU AKŞAM

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan kızları Arya Öztürk’ün bağış kampanyalarının yoğunlaştığı bu günlerde Gazipaşa Yedi Bilim Koleji, kalıtsal kas hastalığı SMA konusunda farkındalık yaratmak ve Gazipaşa’da yaşayan SMA hastası Arya bebeğin tedavisine destek olmak için yardım konseri düzenledi. Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu, Arya bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla bu akşam Gazipaşa’da konser verecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser saat 20.00’da başlayacak. 
 

ŞİMDİ ARYA’YA DESTEK ZAMANI
Usta sanatçı Musa Eroğlu’nun Arya bebek için sahne alacağı yardım konserinin bilet fiyatı ise 750 TL olarak açıklandı. Biletlerin satış noktaları ise Gazipaşa Yedi Bilim Koleji, Nizamoğlu Pastanesi ve Oğuzlar Tarım olarak belirlendi. Eroğlu’nun Arya için seslendireceği konserden elde edilen bütün gelir ise Arya bebeğin yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edilecek. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: EROĞLU KONSERİ AKŞAM