MUSA EROĞLU ARYA İÇİN GELECEK

Gazipaşa Yedi bilim Koleji tarafından SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla, 17 Şubat’ta Musa Eroğlu Konseri düzenlenecek.

GÜNDEM 31.01.2024 10:33:00 0
MUSA EROĞLU ARYA İÇİN GELECEK

GAZİPAŞA Yedi Bilim Koleji, Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün tedavisine destek olmak için 17 Şubat cumartesi günü yardım konseri düzenliyor. Musa Eroğlu ile hayranlarını buluşturacak konser, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak. Eroğlu’nun sevilen türkülerini seslendireceği yardım konserinden elde edilen bütün gelir, Arya bebeğin yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edilecek. 


BİLET FİYATI 750 TL
SMA Tip 1 hastası Arya bebek için düzenlenen Musa Eroğlu’nun sahne alacağı yardım konserinin bilet fiyatı 750 TL olarak açıklandı. Biletlerin satış noktaları ise Gazipaşa Yedi Bilim Koleji, Nizamoğlu Pastanesi ve Oğuzlar Tarım olarak belirlendi. 


BABA ÖZTÜRK’TEN KONSERE ÇAĞRI
Yapılacak konser öncesi Gazipaşa Yedi bilim Koleji yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür eden Arya bebeğin babası Hamza Öztürk, Gazipaşalıları konsere davet ederek; “Aryamız için son hızla kampanyamızı yürütmeye devam ediyoruz ve artık zamanımız kalmadı. Arya’nın kasları artık işlevliğini kaybediyor ve kafasını dahi dengede tutamıyor. Hastalık Arya’nın vücudunu tamamen ele geçiriyor. Kampanyaya destek için organize edilen Musa Eroğlu’nun yer alacağı konsere herkesi davet ediyoruz ve kampanyamıza desteğe bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: EROĞLU GELECEK