MUSA DAYI’NIN DİŞLERİ YAPILSIN

.

GÜNDEM 22.10.2024 02:34:00 0
MUSA DAYI’NIN DİŞLERİ YAPILSIN

Gazipaşa’da yaşayan ve ilçe halkı tarafından Musa Dayı olarak bilinen ve sevilen simalarından özel birey Musa Bir, diş sağlığı problemi yaşıyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan “Bir Sevdadır Gazipaşa” isimli sosyal medya platformu, anlamlı bir çağrıda bulunarak ilçedeki diş hekimleri ve hayırseverleri, Musa Dayı’ya yardım etmeye davet etti. 

 

GAZİPAŞA’NIN Beyrebucak Mahallesi’nde yaşayan ve ilçenin tanınan ve sevilen simalarından Musa Bir, diş sağlığı sorunlarıyla mücadele ediyor. İlçe halkı tarafından yakından tanınan Musa Dayı’nın neredeyse tüm dişlerinin dökülmüş olduğu belirtiliyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan “Bir Sevdadır Gazipaşa” isimli sosyal medya platformu, anlamlı bir kampanya başlatılması için ilçedeki diş hekimleri ve hayırseverleri, Musa Dayı’ya yardım etmeye davet etti. 

 

DESTEK BEKLENİYOR 

Gazipaşa’da çok sayıda diş hekiminin ve hayırsever vatandaşın bulunduğuna dikkat çekilen kampanyada, Musa Dayı’nın dişlerinin tedavi edilmesi için gönüllü diş hekimlerinden ve yardımsever büyüklerden destek bekleniyor. Kampanyanın öncüsü olan sosyal medya sayfası, bu değerli öneri için İbrahim Çağlar’a da teşekkürlerini iletti.

 


Anahtar Kelimeler: DİŞLERİ YAPILSIN