MÜLAZIMAĞAOĞLU VE TUNCEL'DEN MANŞET'E ZİYARET

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 27.12.2023 10:12:00 0
MÜLAZIMAĞAOĞLU VE TUNCEL

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanlığı Nihat Mülazımağaoğlu ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi yöneticisi İbrahim Polat’ta yer aldı.

 Mülazımağaoğlu, Tuncel ve Polat, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk ile Manşet Gazetesi ortağı ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette; Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nda ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yürütülen çalışmalar ve Gazipaşa gündemiyle ilgili konular konuşuldu. 


BAŞARI DİLEDİLER
Tuncel ve Mülazımağaoğlu, Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dileyip, misafirperverliği için Öztürk ve Topaloğlu’na teşekkür etti. Gazeteye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk ve Topaloğlu ise, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mülazımağaoğlu ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’e teşekkür edip, çalışmalarında başarı dilediler. >Aysel YILDIZ