MUHTARLARDAN SİYASİLERE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

GAZİPAŞA’DA görevli mahalle muhtarları, ilçemizde kongre sonucunda ve atama kararıyla partilerine ilçe başkanı olan siyasi parti ilçe başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 16.09.2023 15:47:00 0
MUHTARLARDAN SİYASİLERE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Gazipaşa’da son bir ayda AK Parti, CHP ve İYİ Parti’de ilçe başkanlarında değişiklik yaşandı. MHP’nin ilçe kongresinde mevcut İlçe Başkanı Terzi güven tazelerken, CHP’de Fahri Oğuz kongreyi önde tamamladı. İYİ Parti’de Yunus Görgülü, AK Parti’de ise Ramis Yiğit atama ile partilerinin yeni ilçe başkanı oldular. Partilerine ilçe başkanı olan isimler, kendilerine yapılan ziyaretlerde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

Gazipaşa’da görevli mahalle muhtarları, ilçemizde kongre sonucunda ve atama kararıyla partilerine ilçe başkanı olan siyasi parti ilçe başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit’i ziyaret eden mahalle muhtarları, siyasi parti ilçe başkanlarına ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunup, başkanlara yeni görevlerinde başarı diledi. 

CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, kendilerine ziyarete gelen mahalle muhtarlarına teşekkür etti. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27