Tarih: 04.08.2022 02:38

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, mahallesinde yapılan hizmetlerden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile belediye ekiplerine teşekkür etti. Gazipaşa’da yaz aylarında en çok ziyaret edilen mahallenin kendi mahallesi olduğuna dikkat çeken Küçükballı, yapılan hizmetlerin hem mahalle halkını hem de yerli ve yabancı ziyaretçileri memnun ettiğini söyledi.

KRAL KOYU’NA ULAŞIM DAHA KONFORLU HALE GELDİ

Gazipaşa Belediyesi tarafından mahallesine bağlı Nohutyeri mevkiinde 4 kilometrelik asfalt çalışması yapıldığına dikkat çeken Küçükballı, “Mahallemizin gözbebeği olan halk arasında Delik Deniz olarak bilinen Kral Koyu’na ulaşım daha konforlu hale geldi. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya Müze Müdürlüğü gözetiminde hummalı bir çalışma yürüttü. Güzel koyları ve harika doğasıyla haftada binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan mahallemiz, yapılan çalışmalarla güzelleşti, ulaşımı daha da kolaylaştı. Asfalt çalışmasının tamamlanarak hizmet sunulmasında emeği olan Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve herkese teşekkür ederim” dedi.

KALEYE KADAR İÇME SUYU HATTI ÇEKİLDİ

Öte yandan Nohutyeri  mevkiinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ASAT ekiplerinin de çalışma gerçekleştirdiğini hatırlatan Küçükballı, “ASAT Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalarda içme suyu şebeke hattının tamamına yakına değişti. Güney Kalesi’ne kadar içme suyu hattı indirdik. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e ve Büyükşehir personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Mahallemizde yapılan çalışmalarımız mahallemize ve ziyaretçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —