MUHTAR YILDIRIM; “HİZMETLERLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Muhtar Yıldırım, “Mahallemizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

GÜNDEM 8.01.2024 09:07:00 0
MUHTAR YILDIRIM; “HİZMETLERLE  YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

31 MART 2024 Yerel seçimlerinde, Muhtarı olduğu İstiklal Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olan Ali Yıldırım, mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor. Mahallesinde bulunan yollarda bakım, onarım ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Yıldırım, yeni dönemde yeni hizmetlere imza atmak için ekip arkadaşlarıyla birlikte var gücüyle çalışacaklarına dikkat çekti.  


“MAHALLEMİZ İÇİN VERDİĞİMİZ EMEKLER BOŞA GİTMEYECEK”
Mahallede devam eden çalışmaları yakından takip eden Muhtar Yıldırım: “Muhtarı olduğum ve yeniden muhtarlığına talip olduğum İstiklal Mahallesi’nde bulunan Rasih Kaplan Caddesi 4. Sokak’ta devam eden parke yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek yol yapımında çalışan arkadaşlarımıza kolay gelsin dileklerinde bulunduk. Mahallemi daha yaşanabilir ve ulaşımı rahat bir seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Mahallemiz için verdiğimiz emekler, boşa gitmeyecek. Yol yapım çalışmalarında emeği geçen herkese ve Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize şahsım ve mahalle sakinlerimin adına teşekkür ederim. Arkamda beni destekleyen bütün dostlarım ve yakınlarım, aza adaylarım ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerinden de zaferle çıkarak mahallem için daha çok hizmet vermek en büyük gayemizdir. Yanımda durarak, benimle birlikte azimlerini ortaya koyan, seçimde de benim yanımda olacak olan aza adaylarıma teşekkür ederim. Biz mahallemiz için her türlü engeli aşıp hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi. 


“MUHTARIMIZ VE EKİBİMİZLE HİZMETE HAZIRIZ”
Muhtar Ali Yıldırım’ın arkasında olduklarını ve daima destekçisi olacaklarını belirten aza adayı Adem Arıkan; “Muhtarımız ve aynı zamanda tekrar mahallemizin muhtarlığına talip olan Ali Yıldırım ağabeyimizin aza adayları olarak her zaman arkasındayız. Yaptığı çalışmalarda da daima destekçisi olacağız. Mahallemiz için hep beraber çalışarak sorunlara çözüm üreteceğiz. Muhtarımız ve ekibimizle hizmete hazırız. Mahallemizin genç ve dinamik çalışan bir ekibe ihtiyacı var. Biz de bunu karşılamak amacıyla Muhtarımız Ali Yıldırım ağabeyimizle bir yola çıktık. Bu yolda hedefimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ