MUHTAR TUNCER HIZLI BAŞLADI

Beyobası Mahallesi Muhtarı Halil Tuncer, mahallesine seçim vaadi olarak verdiği köy konağı sözünü tutmak için kolları sıvadığını kaydetti.

GÜNDEM 18.04.2024 09:48:00 0
MUHTAR TUNCER HIZLI BAŞLADI

31 MART 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gazipaşa’nın Beyobası Mahallesi’ne muhtar adayı olan ve muhtarlık yarışını kazanan Halil Tuncer, mahalle halkına verdiği seçim vaatlerini gerçekleştirmek için çalışmalarına başladı. Mahallesinden 864 oy alarak önceki iki dönem (10 yıl) muhtarlık yapan rakibi Abdurrahman Yıldız’a 228 fark atan Tuncer, mazbatasını aldıktan hemen sonra Beyobası’nın en büyük eksikliği olan köy konağı sorununu çözmek için kolları sıvadığını dile getirdi.
 

“HER ŞEY BEYOBASI İÇİN” 
Seçimlerde mahallesinin desteğini alarak muhtar seçildiğini kaydeden Tuncer, mahallesinin gelişimi için köy konağı projesinin tamamlandığını ve projenin yapımına başlandığını duyurdu. Beyobası Mahallesi Muhtarı Halil Tuncer, “Mahallemizin en büyük eksiklerinden biri olan kapalı köy konağı projemize siz değerli büyüklerimiz de desteği ile başladık. İnşallah projemizi tamamladıktan sonra aynı anda 1.500 kişilik çok amaçlı salon, toplantı ve köy odası yapılacak. Bu sayede köy konağını, toplantı ve mevlid programlarımız olduğunda komşu mahallelerimizle beraber kullanacağız. Her şey Beyobası için“ ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR TUNCER HIZLI BAŞLADI