MUHTAR TOK’TAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

.

GÜNDEM 20.07.2024 10:13:00 0
MUHTAR TOK’TAN  ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Aydap Mevkii’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kahyalar Mahalle Muhtarı Hasan Tok, mahallesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla geçtiğimiz hafta başlatılan sathi asfalt çalışmalarının tamamlandığını dile getirerek, belediye ekiplerine teşekkür etti.


KAHYALAR’DA yaşanan yol sorunları, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla çözüme kavuşacak. Kışın bozulan yolların yapımına başlayan ekipler, başlatmış olduğu 5 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.


ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Aydap Mevkii’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Kahyalar Mahalle Muhtarı Hasan Tok, mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için geçtiğimiz hafta başlatılan sathi asfalt çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti. Muhtar Tok, yatırımların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Kahyalar Mahallesi’nde belirlenen lokasyonlarda sathi asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip, kontrolünü sağladık.
 

“YOLLARIMZI DAHA KONFORLU HALE GELDİ”
Kahyalar’ın yolu hem kaliteli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Önce bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. Ardından 5 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlanarak, sathi asfalt kaplama çalışması yapıldı. Vatandaşlarımız yapılan hizmetler çok memnun. Çalışmalar için Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile mahallemizin her noktasında iyileştirme faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR ASFALT TEŞEKKÜRÜ