Tarih: 25.07.2024 09:44

MUHTAR TEMSİLCİLERİ BAŞKAN BÖCEK İLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu ve Antalya’nın 19 ilçe muhtar temsilcileriyle yaptığı toplantıya, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yahya Küçükballı ve Gazipaşa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sami Polat da katıldı.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Nazif Alp, Antalya Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç ile 19 ilçenin muhtar dernekleri başkanları ziyaret etti. Ziyarete Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ile Gazipaşa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Esenpınar Mahalle Muhtarı Sami Polat da eşlik etti.


“İKİNCİ BEŞ YILLIK DÖNEMİMİZDE TÜM PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Muhtarlara ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Böcek, yeni seçilen muhtar ve dernek başkanlarına da yeni görevlerinde başarılar diledi. Antalya’nın 913 mahallesi olduğunu söyleyen Böcek, “Muhtarlar benim çalışma arkadaşlarımdır. İkinci beş yıllık dönemimizde yapılması gereken bütün projeleri hayata geçireceğiz. İlçe ziyaretlerimizde her zaman olduğu gibi muhtarlarımız ile bir araya geleceğiz. Sizler vatandaşın dertleri dertlenerek bu sorunları bana aktarıyorsunuz. Bu süreçte Türkiye’de 3 yıllık bir tasarruf tedbirleri geldi. Sizler de bu konuları iyi biliyorsunuz. Birlikte yürümeye devam edeceğiz. ‘Herkesin Başkanı’ olarak tüm Antalya’nın emrinde olacağım” dedi.


“30 BÜYÜKŞEHİR ARASINDA YAPAN YOK! “
Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde muhtarların su, elektrik ve internet ücretlerini belediye tarafından ödeyerek örnek bir çalışma başlattıklarını aktaran Böcek, “Büyükşehir Belediye Meclisi’nde diğer belediye başkan arkadaşlarıma bu konuyu örnek almalarını ileteceğim. Antalya turizm, tarım ve ticaretin başkentidir. Geçtiğimiz dönem hiçbir bahanenin arkasına sığınmadım. Antalya’ya birçok proje kazandırdık ve halkımızın takdiriyle yeniden belediye başkanı seçildim. 3 bin 311 kilometre yer altına su hattı döşedik. Bunu 30 büyükşehir arasında yapan yok. 514 kilometre kanalizasyon, 2 bin 656 kilometre yol yaptık. Önümüzdeki beş yıllık süreçte de bana oy veren vermeyen ayrımı yapmadan en iyi yatırımları yapacağız” diye konuştu.


“GAZİPAŞA’YA GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ise “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya’nın 19 ilçe muhtar temsilcileriyle bir araya geldik. Toplantıya Gazipaşa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Sami Polat ile birlikte katılım sağladık. Toplantıda Başkanımıza Gazipaşa için yapılması gereken projeleri sunduk ve hayata geçirilmesi için kendisinden destek istedik. Önümüzdeki dönemde de Gazipaşa’ya çok güzel hizmetler kazandırmak için muhtarlarımızı temsilen elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —