MUHTAR TAŞDEMİR'DEN TEŞEKKÜR

AYDIN Mahallesi Muhtarı Erhan Taşdemir, kendisini tercih eden seçmenlerine ve mahalle halkına teşekkür mesajı yayınladı.

GÜNDEM 3.04.2024 09:20:00 0
MUHTAR TAŞDEMİR

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Gazipaşa’nın Aydın Mahallesi’nden muhtar adayı olan Erhan Taşdemir, önceki dönem muhtarı ve muhtar adayı Hacı Gülcan ile girdiği muhtarlık yarışını kazandı. Mahallesi’nden 733 oy alan Erhan Taşdemir, rakibi Hacı Gülcan’a 13 fark atarak Aydın Mahallesi’nin yeni muhtarı seçildi.


“KAYBEDEN YOK, KAZANAN AYDIN MAHALLESİ OLDU”
Seçimlerin ardından kendisini tercih eden seçmenlerine ve mahalle halkına teşekkür eden Muhtar Taşdemir mesajında; “Değerli Aydın Mahallesi sakinleri… 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlıkta beni ve ekibimi tercihte bulunan 733 vatandaşımıza çok teşekkür ederim. Şahsıma oy kullanmayan 720 mahalle sakinimize de demokratik haklarını kullanıp sandığa gelerek hür iradelerini kullandıkları için onlara da çok teşekkür ederim. Ayrıca 720 vatandaşımızın gönlünü alamadığım için onlardan da özür dilerim. Bu vakitten sonra hedefimiz onların da gönlünü kazanmak olacak. Bu sürede ekibim ve çevremden bize destek veren tüm gönül dostlarımıza ve 5 yıl görev yapan Hacı Gülcan muhtarımıza da yaptığı hizmetlerden dolayı ben ve ekibim adına ayrıca teşekkür ederim. Bu seçimin kaybedeni yok, kazanan Aydın Mahallesi oldu.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR TAŞDEMİR' TEŞEKKÜR