MUHTAR KOÇ’TAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

KARATEPE Mahallesi Muhtarı Ali Koç, Karatepe yaylalarına elektrik verilmesinin ardından, enerji sorununun çözümü için Ak Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan’a teşekkür etti.

GÜNDEM 5.12.2023 09:42:00 0
MUHTAR KOÇ’TAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Gazipaşa’da vatandaşların yaz sezonunda göç ettikleri Karatepe Yaylası’nda enerji sorununun çözümü için Ocak ayında çalışmalar başlatılmıştı. Daha önce hiç elektrik gelmeyen bu yayla ile ilgili önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan da girişimlerde bulunmuş, Nisan ayında bölgede çalışmaların başladığının müjdesini vermişti. Yaklaşık 9 ay süren çalışmalar neticesinde Karatepe Yaylası’nda yıllardır beklenen enerji sorunu çözüldü.


“YAYLACILARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Bölgede çalışmaları yerinde inceleyen Muhtar Ali Koç, yaylasına elektrik verildiğini ve işin uzmanlarıyla enerji hatlarının kontrolünü sağladıklarını kaydetti. Yaylasına yapılan enerji yatırımından dolayı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan’a teşekkür eden Muhtar Koç, “O dönemde AK Parti İlçe Başkanı olan Ali Doğan, enerji verilmesi için uzun bir süre bizimle birlikte mücadele verdi. Kendisi ayrıca önceki dönem Dışişleri Bakanımız Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer vekillerimiz ile görüşmeler gerçekleştirdi. Netice, hepimizin yüzünü güldürdü. Mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yaylacılarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR DOĞAN’ TEŞEKKÜR