MUHTAR KOÇ, YENİ DÖNEME İDDİALI GELİYOR

GEÇTİĞİMİZ günlerde muhtarı olduğu Karatepe Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olduğunu açıklayan Ali Koç, muhtarlık sürecinde yaptığı projelerden bahsederek; “Yeni dönem içinde iddialıyım” dedi.

GÜNDEM 24.02.2024 10:32:00 0
MUHTAR KOÇ, YENİ DÖNEME İDDİALI GELİYOR

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Gazipaşa’nın mahallelerinde muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Rekabetin kızışmaya başladığı Gazipaşa’da, eski dönem muhtarları da yeni dönem için adaylığını duyuruyor. Bu muhtarlardan biri de Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç… Geçtiğimiz günlerde muhtarı olduğu Karatepe Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olduğunu açıklayan Koç, 5 yıl içinde mahallesine yaptığı çalışmalardan bahsederek, yeni dönem için oldukça iddialı olduğunu belirtti. Yaptığı çalışmalar ve projeleriyle mahalleli tarafından beğeni ve ilgi gören Koç, yeni dönemde de muhtar seçilerek hizmetlerine devam etmeyi hedefliyor.
 

“YAYLA YOLUNU 5 KM KISALTTIK”
Yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Karatepe Mahalle Muhtarı, muhtar adayı Ali Koç; “Muhtarlık sürecimde önemli çalışmalara imza attım ve geçici değil kalıcı çözümlerle mahallemize yenilikler kazandırdık. Özellikle mahallemizin hayvancılık ile uğraşan kısmı yaylaya gitme zamanlarında yaylanın uzak oluşundan dolayı yollarda çektikleri sıkıntılar yüzünden şikâyetçi idiler. Ben de kafamda bir proje çizdim ve çizdiğim projeye göre yayla yolunun mesafesini belli ölçüde kısaltacaktım. Ekip arkadaşlarım ile bu proje kapsamında çalışmalarımıza başladık ve çabalarımız sonucu yolları düzelterek yayla yolunu 5 km kısalttık. Bu mahallemiz adına atılmış büyük bir adım oldu ve mahallelerimiz tarafından çok fazla övgü aldık.


“BAHANELERE YER VERMİYORUZ”
Mahallemizde yaşanan sorunlara hiçbir zaman göz yummadık ve kalıcı çözümler için çalışmalar yapmaya gayret gösterdik. Ayrıca belirtmek isterim ki, muhtar isterse yapamayacağı çalışma ve üretemeyeceği çözüm yoktur. Muhtarlık sürecimizde bahanelere yer vermiyoruz. Yeni dönemde de muhtar seçilmem dâhilinde, çalışmalarıma devam ederek mahallem için en iyisini yapacağım ve bunun sözünü veriyorum. Beni muhtar olarak görmek isteyen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. 5 yıl daha hizmette üst kademeye çıkmak için 31 Mart’ta mahallemin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: MUHTAR DÖNEME İDDİALI GELİYOR