MUHTAR KOÇ, KARATEPE’YE YENİDEN ADAY

Gazipaşa’da Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç, yeniden muhtar adayı oldu. Koç “Sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum” dedi.

GÜNDEM 15.02.2024 09:29:00 0
MUHTAR KOÇ, KARATEPE’YE YENİDEN ADAY

31 MART’TA yapılacak yerel seçimler öncesi mahalle muhtarlıkları için ilçede adaylar açıklanmaya devam ediyor. Karatepe Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza atan muhtar Ali Koç bir kez daha mahalle muhtarlığına talip olduğunu açıkladı. Muhtarlığı döneminde alt yapıdan üst yapıya kadar birçok noktada hizmetin mahallesine geldiğini ifade eden Koç, yeniden seçilmesi durumunda yarım kalan hizmetlerin de tamamlanacağını ve mahallesi için tekrar mesai harcamaya devam edeceğini ifade etti.
 

“5 YIL DAHA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Karatepe Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Kaya; tecrübesi, bilgi ve birikimiyle mahallesine hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Mahalle sakinlerimizin ısrarı ve güveni ile bir kez daha bu kutsal görevi üstlenmek istiyorum. Geçen 5 yıllık süreçte mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Mahallemizin eksikleri tespit edip, ilgililerin çözmesini sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz.
 

“BİR KEZ DAHA DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM”
Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Mahallemize bir 5 yıl daha bu görevi üstlenmeye talibim, tüm mahallemizi bir kez daha bana ve ekibimize destek vermeye davet ediyorum. Oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27