MUHTAR KAYA: "ULAŞIM KONFORUMUZ ARTTI"

GAZİ Mahalle Muhtarı Refik Kaya, mahallesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla başlattığı sathi asfalt çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

GÜNDEM 9.07.2024 09:53:00 0
MUHTAR KAYA:

Gazipaşa’nın en kalabalık ikinci mahallesi olan Gazi’de yaşanan mahalle içi yol sorunları çözüldü. Kışın bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, başlatmış olduğu 6 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. 
 

ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü ifade eden Gazi Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, yol-yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Kaya, belirlenen lokasyonlarda yapılan sathi asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirterek şöyle devam etti: 


“HEDEFİMİZ DAHA GÜZEL BİR GAZİ MAHALLESİ”
“Belediye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu Gazi Mahallesi hem kaliteli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. 6 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlanarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Hedefimiz daha güzel bir Gazi Mahallesi… Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarda emeği geçenlere mahallem ve halkım adına çok teşekkür ediyorum.” >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR : "ULAŞIM KONFORUMUZ ARTTI"