Muhtar Aman’dan Böcek’e teşekkür

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, mahallesine yapılan çocuk parkı ve cami bahçelerine monte ettirilen banklar için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

GÜNDEM 31.07.2023 14:03:00 0
Muhtar Aman’dan Böcek’e teşekkür

Gazipaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde Sarıağaç Mahallesi’ne muhtar seçilen Ahmet Aman, geride bıraktığımız süreçte mahallesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Muhtar Aman, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile istişare yaparak Sarıağaç Mahallesi’ne çocuk parkı yapılması ve mahallesindeki camilerde kullanılmak üzere bank talebinde bulunmuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı da muhtarın taleplerini yerine getirdi. Çocuk parkının yapımı tamamlayarak teslim eden ekipler, muhtar Ahmet Aman öncülüğünde ihtiyaç duyulan 4 tane caminin bahçesine bankların montajını gerçekleştirdi. 

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman sürekli büyüyen Sarıağaç’ın eksiklerini gidermek için çalıştıklarını belirterek, “Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu parkımızı ve camilerimizin bahçelerinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu bankları kısa sürede gönderen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Hacıoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: Muhtar Böcek’ teşekkür