Tarih: 06.11.2023 14:22

MUHTAR ADAYINDAN SAĞLIK OCAĞI SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Mahalle’den muhtar adaylığını açıklayan Gazipaşa’nın tanınmış esnaflarından Akpınar Karasör isimli iş yerinin sahibi Erdoğan Akpınar, muhtar seçilmesi durumunda mahallesine kendi imkanlarıyla sağlık ocağı kazandıracağı sözünü verdi. 

 

GAZİPAŞA’DA, 31 Mart yerel seçimleri öncesi muhtar olmak isteyen adaylar çalışmalara başladı. Bu isimlerden birisi de Yeni Mahalle Muhtar Adayı Erdoğan Akpınar. Gazipaşa’nın tanınmış esnaflarından olan Akpınar Karasör isimli iş yerinin sahibi Erdoğan Akpınar, gazetemize yaptığı açıklama ile Yeni Mahalle’den muhtar adayı olduğunu duyurdu. Mahallesine hizmet etmek istediğini dile getiren Akpınar, 5 yıl önce yine muhtar adayı olduğunu o dönemde bir vatandaş olarak mahallesine çeşitli hizmetler yaptığını hatırlattı. Akpınar, “5 yıl önce denemiş olduğum muhtarlık adaylığı döneminde yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdim. Okul önüne çakıl ve kum döktürdüm. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır deyip yeniden muhtar adayı olarak çıktım” dedi. 

 

“YENİ MAHALLEYE BİR SAĞLIK OCAĞI KAZANDIRACAĞIM”

Yeni Mahalle için dev projeleri olduğunu dile getiren Yeni Mahalle Muhtar Adayı Akpınar, bunlardan en önemlisinin Yeni Mahalle’ye bir sağlık ocağı kazandırmak olduğunu belirtti. Muhtarlık maaşına ihtiyacı olmadığını, sadece mahallesine hizmet etmek istediğini ifade eden Akpınar, “Yeni Mahalle’ye bir sağlık ocağı kazandırmak istiyorum. Bunu da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nden çekerek, muhtarlık maaşımı oraya bağlayarak yapmak istiyorum. Sağlık ocağı, mahallemizde kamu arazisi üzerine belediyemizin de göstermiş olduğu bir yere yapılacak. Doktor arkadaşlarla da görüştüm ve olumlu yanıtlar aldım. Mahalle halkım beni muhtar seçerse, muhtarlık maaşımdan sağlık ocağının elektrik ve su giderlerini karşılayacağım. Sağlık ocağını mahallemize tamamen kendi imkanlarımla kazandıracağım. Mahalle sakinlerinin başka mahallelere gitmesine gerek kalmayacak. Muhtarlık maaşında gözüm yok. Muhtar seçildiğim takdirde mahalle ilk etapta böyle bir hizmete kavuşacaktır. Oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —