MUHTAR ADAYI TAYLAN'DAN TEMİZLİK HİZMETİ TALEBİ

KÜÇÜKLÜ Mahallesi’nden muhtar adayı olan Raşit Taylan, Gazipaşa Belediyesi’nin mahallesinde temizlik hizmeti vermediğini belirterek, belediyeden temizlik hizmeti talebinde bulundu.

GÜNDEM 29.01.2024 09:01:00 0
MUHTAR ADAYI TAYLAN

Gazipaşa’da yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, muhtar adaylarının sayısı da artıyor. Seçim heyecanının iyiden iyiye hissedildiği Gazipaşa’da, ilçenin tanınmış simalarından Raşit Taylan, Küçüklü Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı. Mahallesine hak ettiği hizmetleri kazandırmak için kollarını sıvayan Taylan, Gazipaşa Belediyesi’nin mahallesinde temizlik hizmeti vermediğini belirterek, belediyeden temizlik hizmeti talebinde bulundu. İnal, Doğanca, Karalar, Çığlık, Sugözü mahalleleri ile Belbaşı yaylasında çöp konteynerlerinin bulunduğunu dile getiren Küçüklü Mahallesi Muhtar Adayı Raşit Taylan, aynı hizmetin kendi mahallesine verilmesini istedi. 


“AMACIMIZ SUÇLAMAK VE ŞİKAYET DEĞİL, ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ TALEBİDİR”
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın konuya karşı duyarsız kalmayacağına inandığını ifade eden Taylan, “Küçüklü Mahallemiz adına Gazipaşa Belediyemizden önemli bir isteğimiz, ricamız var. Amacımız suçlamak veya şikayet değil, önemli bir ihtiyaç talebidir. Gazipaşa'mızın en ücra mahallelerinde İnal, Doğanca, Karalar, Çığlık, Sugözü ile Belbaşı yaylasında çöp kovası var ve temizlik hizmeti veriliyor. Fakat ilçeye en yakın bizim mahallemiz olan ve 4 km’den başlayıp en uzak yeri 10 km'de biten Küçüklü Mahallemizde çöp kovamız yok. Bizler; diğer mahallelerde verilen temizlik hizmetini alamıyoruz. Mahallemiz adına çevre temizliği ve düzeni için çöp kovası ve temizlik hizmeti isteğimizi Belediyemizden talep ediyoruz. Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz Bey’in bu konuda yardımcı olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK