MUHTAR ADAYI BALÇIK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Gazipaşa’nın sevilen esnaflarından Güney TV sahibi Muhammet Balçık, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 2.02.2024 10:12:00 0
MUHTAR ADAYI BALÇIK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Balçık, seçim çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Mahallesi’nde çalışmalarına yoğunluk veren, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Balçık, Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) 2445 sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Tarık Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette, Cumhuriyet Mahallesi ve seçim çalışmaları hakkında Başsavcı Korkmaz’a bilgi veren Muhtar Adayı Muhammet Balçık, “Sayın Başsavcımıza, mahallemiz hakkında bir takım bilgiler arz ettim. Muhtar seçilmem halinde tüm kurum amirleri ile iletişim kurarak, mahallemizin huzur ve refahını sağlamak için elimden geleni yapacağım” dedi. 


GÜÇLÜ AZA KADROSU DİKKAT ÇEKİYOR
31 Mart’ta yapılacak seçimleri kazanabilmek için çalışmalarını doludizgin sürdüren Balçık, aza kadrosuyla da dikkat çekiyor. Gazipaşa’nın tanınmış simalarına aza kadrosunda yer veren Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Balçık; Davut Özal (Mobilyacı), Hayrettin Özen (Özen Asansör Taşıma), Murat Özdemir (Dost Emlak), Raziye Doğan (Aras Kargo), Kerim Oktay (Taksici), Deniz Özdemir (Çiftçi) ve Ahmet Özgenç (Doktor) gibi güçlü aza kadrosuyla seçimden zaferle ayrılmayı hedefliyor. >Selçuk ÖZTÜRK