MUHTAR ADAYI AKBUZ, AZALARINI DUYURDU

GEÇTİĞİMİZ aylarda Ekmel Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıklayan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Halil Akbuz, projelerini ve azalarını açıkladı.

GÜNDEM 20.02.2024 10:17:00 0
MUHTAR ADAYI AKBUZ, AZALARINI DUYURDU

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gazipaşa’nın Ekmel Mahallesi’nden muhtar adayı olan Halil Akbuz, 15 yıldır ikamet ettiği mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için aday olduğunu duyurmuştu. Muhtar adayı Akbuz, muhtar seçilmesi durumunda Ekmel Mahallesi’ne yapacağı projelerini anlattı.
 

MAHALLESİNE YAPACAĞI PROJLERİNİ SIRALADI
Kimseyi ayrıştırmadan, sen ben değil biz anlayışıyla hep birlikte mahallesine hizmet etme amacında olduğunu dile getiren Akbuz, Ekmel’e Mahalle Konağı, Muhtarlık Ofisi, seyyar çay ocağı hizmeti, alt geçit ile ilgili düzenlemeler, çift yönlü kaldırım uygulaması ve çocuk parkının daha güvenli hale gelmesi için çalışmalar yapacağını kaydetti. 
 

TOPLU TAŞIMA HİZMETİNİN BAŞLAMASI GEREKİYOR
Ekmel Mahallesi’nde vatandaşların olaylardan haberdar olması ve daha hızlı iletişim kurması için Whatsapp grubu oluşturacağını belirten Ekmel Mahallesi Muhtar Adayı Halil Akbuz, “Mahallemizin kanalizasyon eksiğinin giderilmesi, yan yolların bir an önce açılması ve baraj suyunun mahallemize getirilmesi, Ebice Camii’nin çevre düzenlemesi ve cami avlusuna dönüştürülmesi, Ekmel Camii’ne Ramazan aylarında kadınların da teravih namazı kılabileceği ayrı bir bölüm yapılması ve toplu taşıma hizmetinin mahallemizde başlatılması gibi pek çok projeyi daha hayata geçireceğime söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.
 

“MAHALLEMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK İSTİYORUM”
Sanayide esnaf olduğunu ve Ekmel Mahalle sakinlerinden destek beklediğini kaydeden Ekmel Akbuz, “Uzun bir süredir mahallemin sorunlarını tespit ediyor ve mahallemin sıkıntılarıyla bireysel olarak ilgileniyordum… Mahallem için daha önce de mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim… Ben mahallemi seviyorum… Mahallemde yaşıyorum… Suyunu içiyorum… Havasını soluyorum… Gece-gündüz, 7-24 mahallem için ne gerekiyorsa yapacağım ve buna hazırım” dedi.
 

“EKMEL HİZMETLERDEN YOKSUN KALDI”
Ekmel Mahallesi’nin en büyük sorununun merkez mahalle olmasına rağmen bu zamana kadar yeterli hizmeti alamadığını belirten muhtar adayı, “Ekmel, bu güne kadar resmi kurumlardan belediye de dahil olmak üzere hiç faydalanmadı… Hizmetlerden hep yoksun kaldı… Biz bu açığı kapatacağız…” şeklinde konuştu.
 

“MAHALLEMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”
Akbuz, mahallenin desteği ile bu görevi başarılı bir şekilde yapacağına inandığını dile getirerek şöyle devam etti:  “Mahalleme hizmet adına çıktığım bu yolda adaylığımı açıkladığım ilk adımında sizlerden gelen büyük destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Önümüzde seçim tarihine kadar uzun bir süreç var ama biz şimdiden mahallemize yapacağımız her alanda yenilik ve gelişmelerin projelerini oluşturduk. Mahallemizi daha güzel ve yaşanılabilir bir hale getirmek için gerek mahallemiz sakinleri gerekse yetkililerle istişare edeceğim. Siz değerli mahallemden desteklerinizi bekliyorum.”
 

İŞTE AKBUZ’UN AZALARI 
Akbuz, son olarak muhtar seçilmesi durumunda birlikte hareket edeceği azalarını açıkladı. Ekmel Mahallesi Muhtar Adayı Halil Akbuz’un azaları ise şu isimlerden oluşuyor: 
Seçkin Mavi, Mehmet Özen, Nazif Sönmez, Necati Özkan, Erol Kaplan , Anıl Akar >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTAR ADAYI AKBUZ AZALARINI DUYURDU