MÜFTÜLÜKTEN MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NE DESTEK

GAZİPAŞA Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği kapsamında İlçe Müftülüğü Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri fidan dikme etkinliğine katıldı.

GÜNDEM 14.11.2023 03:28:00 0
MÜFTÜLÜKTEN MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NE DESTEK

‘Milli Ağaçlandırma Günü’ dolayısıyla 11 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 11:00’de 81 il ve 922 ilçede aynı anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen başlangıçla ülke genelinde milyonlarca fidan toprakla buluştu. Gazipaşa İlçe Müftülüğü Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek oldu. Gazipaşa’da Kahyalar Mahallesinde bulunan dikim sahasında gerçekleştirilen etkinlikte minikler fidanları toprakla buluşturarak, diktikleri fidanlara ilk can suyunu verdiler.

Etkinlikte öğrencilerle birlikte fidan diken İlçe Müftüsü Fahri Başar, “Peygamber Efendimiz (S.A.V) buyurdular ki; Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin “ifadelerini kullandı. 

İlçe Kaymakamı Orhan Altun da fidan dikme kampanyasına destek veren miniklere ve öğreticilere teşekkür etti. >Vildan RENDE