“MÜDÜRÜMÜZÜ GERİ İSTİYORUZ”

.

GÜNDEM 5.07.2024 09:28:00 0
“MÜDÜRÜMÜZÜ GERİ İSTİYORUZ”

Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik’in sebepsiz yere görevden alınmasına tepki gösteren ilçedeki STK temsilcileri, “Başkalarının rantı bizi ilgilendirmez, önemli olan hizmettir. Biz müdürümüzü geri istiyoruz” ifadelerini kullandılar.


İLÇEDEKİ yaptığı faaliyetlerle takdir toplayan Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik’in sebepsiz yere görevden alınması tepkilere yol açtı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ile Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, karara tepkilerini dile getirdi.


“RANT DEĞİL, HİZMET ÖNEMLİ!” 
Rant uğruna böyle bir karar alındığını ve bu karardan geri dönülmesi gerektiğine dikkat çeken Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, “Biz ilçemize yapılan hizmetlere bakıyoruz. Bizim için önemli olan rant değil hizmettir. Ziraat Odası ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyorduk. Hizmetlerden rahatsız olanlar, kendi rantları uğruna yapılan hizmetleri de yok sayıyor” dedi.


“HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDAYDI”
Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ise “Kıymetli müdürümüzün ilçeye kattıkları aşikardır. Kendisi her üreticiye her çiftçiye hizmet vermiş, her zaman üreticilerimizin yanında olmuştur. Hala bu karara anlam veremiyoruz. İlçemizin menfaati için müdürümüzü geri istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

“GÖREVDE KALMASINI İSTİYORUZ”
Çelik’in görevde kalması gerektiğini ifade eden Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan da “İlçemizin üretimine ve ekonomisine katkı sağlayan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik’in görevden alınması kararını kınıyor ve kabul etmiyoruz. Görevini layıkıyla yapan birinin gitmesini istemiyoruz” açıklamasını yaptı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: “MÜDÜRÜMÜZÜ İSTİYORUZ”