MÜDÜR GÜL'ÜN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

MÜDÜR GÜL

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okul Ziyaretleri Projesi” çerçevesinde bu hafta Gazipaşa Macar Fahri Özçelik İlk ve Ortaokulu ile Atatürk İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçe merkez ve köylerindeki okul ziyaretlerine devam ediyor. Gazipaşa Macar Fahri Özçelik İlk ve Ortaokulu ile Atatürk İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Müdür Gül, öğrencilerle bir araya gelip, onlarla sohbet etti. Sınıflarda yapılan etkinliklere de eşlik eden Gül, öğrencilere kitap hediye etti.


OKULLARIN EKSİKLİKLERİNİ GÖZLEMLEDİ
Okul idarecilerinden okulların eğitim ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Gül, okulların talepleri dinleyerek, okul binalarını da yerinde inceleme fırsatı buldu. Ardından okulun bölümlerini gezerek sınıf ortamlarını da gözlemleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul öğretmenleriyle de görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Müdür Gül, ilçe eğitimine vermiş oldukları desteklerden dolayı okulların yönetici, öğretmen, çalışan ve velilerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: MÜDÜR ' ZİYARETLERİ SÜRÜYOR