MÜDÜR GÜL'DEN BURHAN İLK VE ORTAOKULU'NA ZİYARET

MÜDÜR GÜL

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okul Ziyaretleri Projesi” çerçevesinde bu hafta Gazipaşa Burhan ilk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın” Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçe merkez ve köylerindeki okul ziyaretlerine devam ediyor. Dün, Gazipaşa Burhan ilk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Müdür Gül, öğrencilerle bir araya gelip, onlarla sohbet etti. Sınıflarda yapılan etkinliklere de eşlik eden Gül, öğrencilerle yakından ilgilendi.


OKUL BİNALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Okul idarecilerinden okulların eğitim ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Gül, okulların talepleri dinleyerek, okul binalarını da yerinde inceleme fırsatı buldu. Ardından okulun bölümlerini gezerek sınıf ortamlarını da gözlemleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul öğretmenleriyle de görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Müdür Gül, ilçe eğitimine vermiş oldukları desteklerden dolayı okulların yönetici, öğretmen, öğrenci, çalışan ve velilerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı. 
 

“EN İYİ YATIRIM ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIMDIR”
Ziyaret sonrası açıklama yapan Gül “ Bakanlığımızın hazırladığı “Okul Ziyaretleri Projesi” çerçevesinde ilçe merkez ve köylerimizdeki okul ziyaretlerini sürdürüyoruz. Bu hafta Gazipaşa Burhan ilk ve Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Okul idarecileri öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldik. Okulların binalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alarak başarılı olması, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmesi için bütün imkânlarımızla çalışıyoruz. Biliyoruz ki en iyi yatırım çocuklara yapılan yatırımdır. Bizler de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak onların başarılarını artırmak için de ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: MÜDÜR ' BURHAN ORTAOKULU' ZİYARET