MÜDÜR GÜL’DEN AYDINCIK ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Aydıncık İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulda devam eden faaliyetler hakkında bilgi alıp, okulda yapılan çalışmaları denetledi.

GÜNDEM 3.11.2023 11:54:00 0
MÜDÜR GÜL’DEN AYDINCIK ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal ile birlikte Aydıncık İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Gül,  kulda devam eden eğitim faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sınıflarda yapılan etkinlikleri de birebir inceleyen Gül, öğrencilerle yakında ilgilendi. Okulda yapılan tadilatları ve çalışmaları da yakından takip eden Müdür Gül, öğrencilerin iyi koşullarda öğrenim görmeleri için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

 

“ONARIM VE TADİLATLARI YAKINDAN İNCELİYORUZ”

Okulda yapılan onarım ve tadilatlar hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “Aydıncık okulumuzda hasarlar ve onarım tadilat isteyen yerler vardı. Tadilatlar devam ediyor ve biz de onarım ve tadilatları yakından inceliyoruz. Her şey öğrencilerimiz için. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ