Müdür Gül okulları inceledi

GAZİPAŞA’DA, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, ilçemiz okullarındaki okullarda tadilat çalışması tam gaz devam ediyor.

EĞİTİM 15.08.2023 12:06:00 0
Müdür Gül okulları inceledi

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesi ilçemiz okullarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde okul yöneticileri ile bir araya gelen Gül, okullarda yürütülen çalışmaları ve devam eden tadilatları denetliyor. Müdür Gül, son olarak Aydıncık, Çalıpınar, Kahyalar Asarcık ilkokulları ve Burhan Ortaokulu’nu ziyaret edere, okul yöneticileriyle bir araya geldi. Müdür Gül, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Konuya ilişkin Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Gül; Aydıncık, Çalıpınar, Kahyalar Asarcık ilkokullarını ve Burhan Ortaokulu’nu ziyaret ederek 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi”  ifadelerine yer verildi.> Selçuk ÖZTÜRK

 

 


Anahtar Kelimeler: Müdür okulları inceledi