MÜDÜR GÜL OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, sınıf etkinliklerine katıldı. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle görüşen Müdür Gül, öğrencilerle yakından ilgilendi.

GÜNDEM 10.11.2023 00:51:00 0
MÜDÜR GÜL OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal ile birlikte Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle olan bağını hiçbir zaman koparmayan ve okul ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerin durumları hakkında bilgi alan Gül, ilçede verilen eğitim kalitesindeki çıtanın yükseltilmesi amacıyla gerçekleştirilen faaliyetleri yakından takip ediyor. Ziyarette öğrencilerin genel durumu hakkında öğretmenlerinden bilgi alan Gül, sınıflarda yapılan etkinliklere katılarak öğrencilerle zaman geçiriyor.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİN DAİMA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Okul ziyaretlerine devam edeceklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “Öğrencilerimizin eğitimi bizim için her şeyden önde geliyor. Bu kapsamda da okul ziyaretlerine devam edeceğiz ve öğrencilerimizin daima takipçisi olacağız. Öğrencilerimiz hakkında öğretmenlerden bilgiler alarak fikir alış verişi yapıyoruz ve öğrenciler için en iyi eğitim- öğretim ortamının oluşması için uğraşıyoruz. Öğrencileri için gayret eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27