MÜDÜR GÜL MİNİKLERLE BULUŞTU

MÜDÜR GÜL MİNİKLERLE BULUŞTU

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Okul Ziyaretleri Projesi” çerçevesinde bu hafta Gazipaşa Anaokulu ile Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın” Okul Ziyaretleri Projesi” kapsamında Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçe merkez ve köylerindeki okul ziyaretlerine devam ediyor. Dün, Gazipaşa Anaokulu ile Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu’na ziyaret gerçekleştiren Müdür Gül, minik öğrencilerle bir araya gelip, onlarla sohbet etti. Sınıflarda yapılan yaratıcı etkinliklere de eşlik eden Gül, öğrencilerle yakından ilgilendi.


ÖĞRENCİLERİN SINIF ORTAMLARINI GÖZLEMLEDİ
Okul idarecilerinden okulların eğitim ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Gül, okulların talepleri dinleyerek, öğrencilerin sınıf ortamlarını gözlemledi. Okul öğretmenleriyle de bilgi alışverişinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçe eğitimine vermiş oldukları desteklerden dolayı okulların yönetici, öğretmen, öğrenci, çalışan ve velilerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı. 



Anahtar Kelimeler: MÜDÜR MİNİKLERLE BULUŞTU