MÜDÜR GÜL KURSLARI DENETLEDİ

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, ilçemiz okullarında açılan 2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nı (DYK) ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı.

EĞİTİM 26.07.2022 13:30:00 0
MÜDÜR GÜL KURSLARI DENETLEDİ

Müdür Gül tarafından Akalan İlk ve Ortaokulu ile Burhan İlk ve Ortaokulu’na yapılan ziyarete, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal da eşlik etti. İlçemiz Kahyalar Mahallesi’nde bulunan Burhan İlk ve Ortaokulu’nda ve İstiklal Mahallesi’nde bulunan Akalan İlk ve Ortaokulu’nda açılan yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları’na katılan öğrencilerle bir araya gelen Müdür Gül, sınıfları denetleyip kurslar hakkında okul yönetimi ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Gazipaşa’da, 4 Temmuz’da başlayan Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nın 28 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirten Müdür Gül, “DYK kurslarında Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri başta olmak üzere temel derslerimiz öğrencilerimize anlatılıyor. Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nı öğretmenlerimize teşekkür eder, kurslarımıza katılan öğrencilerimize de başarı dilerim” dedi.


Anahtar Kelimeler: MÜDÜR KURSLARI DENETLEDİ