MÜDÜR DAL'DAN YÜZME KURSUNA ZİYARET

GAZİPAŞA İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan yüzme kursunu ziyaret ederek, öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 19.07.2024 10:18:00 0
MÜDÜR DAL

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz spor kursları kapsamında açılan yüzme kursuna yoğun ilgi görüyor. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal da, yaz tatili ile birlikte kurslara kaydolan öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı. Müdür Dal, öğrenciler için birçok branşta faaliyet gösteren Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve kurum personellerine teşekkür etti.  


“HEM EĞİTİM HEM DE SOSYAL ALANDA GELİŞTİRECEK FAALİYETLERE KATILIN”
Yüzme Kursu ziyareti hakkında değerlendirme yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal; “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz spor kursları kapsamında açılan Yüzme Kursu’nu ziyaret ederek öğrencelerimizin durumları ve faaliyetleri hakkında bilgi edinme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizin sportif alanda ve sosyal alanda kendilerini geliştirerek eğitimlerine katkı sağlamasına vesile olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Ateş’e, ummalı ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz yaz tatilinde evlerine tıkılıp kalmasın, kendilerini hem eğitim hem de sosyal alanda geliştirecek faaliyetlere katılsınlar. Yaz tatili ne kadar verimli geçerse yeni eğitim öğretim yılına da o kadar hazır olurlar. Kurslara katılım sağlayarak faaliyet gösteren ve gelişimleri için kendilerine yeni kazanımlar sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27