MÜDÜR DAL'DAN ATASEM'E ZİYARET

İLÇE Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, ATASEM Gazipaşa Birimi’nde verilen kursları ziyaret ederek, kursiyerlerle zaman geçirdi.

GÜNDEM 8.01.2024 11:25:00 0
MÜDÜR DAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursları ATASEM’ler bu yıl da dolu dolu geçiyor. Gazipaşa’da birbirinden farklı kursların açıldığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM), Gazipaşalılara meslek edindirmeye devam ediyor. Kurslara katılıp, başarılı olan ve sertifika alan kursiyerler ise iş yeri açabilme şansına sahip oluyor. Bu yıl 71 kurs planlamasının yapıldığını söyleyen Gazipaşa ATASEM Birim Sorumlusu Güneş Çetin, şu anda pek çok kursun aktif olduğunu ve katılımların ilgiyle devam ettiğini belirtti. 


İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Dal, Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Gazipaşa Birimi’nde verilen Diksiyon Kursu kursiyerlerini ve kursları ziyaret ederek kurslar hakkında değerlendirmelerde bulundu.


“ÖĞRENİM, İNSANIN HAYATI BOYUNCA DEVAM EDER”
Kurs ziyareti hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal; “Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM Gazipaşa Birimi’nde verilen Diksiyon Kursu kursiyerlerini ve kursları ziyaret ederek kurs hocaları ve kursiyerlerle zaman geçirme fırsatım oldu. Kurslara ilginin oldukça yoğun ve kursiyerlerin olukça istekli olarak kurslara devam ettiğini gördüm. Vatandaşlarımızın öğrenme çabası beni mutlu etti. Öğrenim, insanın hayatı boyunca devam eder ve insan kendisine her zaman yeni şeyler ekleyerek yoluna devam etmelidir. Bu kapsamda da ATASEM kurslarında verilen verimli kurslara katılım oldukça önemlidir. Kurslar için oldukça çaba sarf eden Gazipaşa ATASEM Birim Sorumlusu Güneş Çetin Hanım’ın emeğine sağlık diyoruz. Kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27