Tarih: 03.09.2022 14:16

MÜDÜR ÇEVİK ZİYARET TURUNDA

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, ilçelere ziyaret turuna çıktı. Serik, Manavgat ve Alanya’nın ardından Gazipaşa’ya gelen Çevik, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve emniyet personeli tarafından karşılandı. Müdür Çevik, Gazipaşa ziyaretinde hem personelle tanıştı hem de emniyetin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İLK ZİYARET HAVALİMANINA

Gazipaşa ziyareti kapsamında Gazipaşa Havalimanı’nı ziyaret eden Müdür Çevik, havalimanında görevli emniyet personeli ile tanıştı. Burada Özel Harekat Polisi ile bir araya gelen Çevik, Müdür Cıngıl’dan havalimanı ve havalimanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Havalimanı ziyaretinin ardından Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne gelen Müdür Çevik, Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Nazif Yayla ile bir araya geldi. Komiser Yayla ve bölge trafik ekipleriyle bir süre sohbet eden Müdür Çevik, ardından Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

ÇİÇEKLE KARŞILANDI

İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’la birlikte emniyet binasına geçen İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, büro amirleri ve emniyet personeli tarafından kapıda karşılandı. Müdür Çevik’e yapılan karşılama töreninde çiçek takdim edildi. Ardından emniyet personelleri ile tek tek tanışan İl Emniyet Müdürü Çevik, Müdür Cıngıl’dan bilgi aldı. Emniyete yapılan ziyaretin ardından Güney Kontrol Noktası’nda nöbet tutan polis ve jandarma ekipleriyle bir araya gelen Çevik, burada incelemelerde bulundu. Gazipaşa ziyaretini gece saatlerine kadar sürdüren Müdür Çevik, dün Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçelerinde temaslarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —