MÜDÜR AYDEMİR'DEN MANŞET'E ZİYARET

Gazipaşa’da, Halkbank Gazipaşa Şube Müdürü olarak atanan Mustafa Tugay Aydemir, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 16.11.2023 12:17:00 0
MÜDÜR AYDEMİR

Gazipaşa’ya yeni atanan Halkbank Şube Müdürü Mustafa Tugay Aydemir, banka personeli Ahmet Erdem Çetiner ile birlikte Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Aydemir ve Çetiner, Manşet  Gazetesi İmtiyaz  Sahibi Selçuk Öztürk ve Manşet Gazetesi ortağı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. Gazipaşa gündemi ve gazetemizin isleyişi hakkında bilgi alan Müdür Aydemir, kendi meslek hayatıyla ilgili bilgiler verdi. 15 yıldır Antalya’da görev yaptığını belirten Aydemir, önümüzdeki süreçte Gazipaşa’da hizmet vereceğini dile getirdi. Gazetemizi günlük takip ettiğini ifade eden Halkbank Gazipaşa Şube Müdürü Mustafa Tugay Aydemir, gazetemizde yayın hayatında başarı dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı Öztürk ve Topaloğlu’na teşekkür etti. 


Gazetemize yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Öztürk ve Topaloğlu ise, Aydemir ve Çetiner’e teşekkür edip, Aydemir’e yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: MÜDÜR AYDEMİR' MANŞET' ZİYARET