MÜDÜR ATLI'DAN MANŞET'E ZİYARET

GAZİPAŞA Orman İşletme Müdürü Engin Atlı, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 28.12.2023 11:09:00 0
MÜDÜR ATLI

Orman İşletme Müdürü Engin Atlı, Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu’nu ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette; Gazipaşa’da çalışmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Müdür Atlı, “Gerçekten Gazipaşa’da görev yapmak çok güzel. Ormanı seven, ormana sahip çıkan bir yerde yaşıyoruz. Müdürlüğümüzce ormanlarımızı sık ziyaret ederek kontrollerimizi ormancı arkadaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Fırsat buldukça da ziyaretler gerçekleşiyorum. Ziyarette beni sıcak karşıladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


“VATANDAŞLARIMIZIN DUYARLI OLMASI GEREKİYOR”
Bölgedeki ormanların koruması ve yok edilmemesi gerektiğini vurgulayan Atlı, “En büyük görevimiz ormanlarımızın korunmasıdır. Vatandaşlarımızın da bu konuda çok duyarlı olması gerekiyor. Aynı zamanda Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni takip ediyorum ve iyi bir okuruyum. Sizlerin aracılığı ile buradan vatandaşlarımıza dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarıda bulunalım” diye konuştu.


Orman İşletme Müdürü Engin Atlı’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gazipaşa Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu da Atlı ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MÜDÜR ' MANŞET' ZİYARET